Somnade..

Råka somna igår... men aaaa, var på konfaträff, kulkul! Nejmen det var kul men lite awkward, i början var det KAOS.. 

Men aaa, inget speciellt hände igår. Idag ska jag till min skola, sen till Hässelby och skriva ett prov och sen tillbaka till KSS, första gången jag besöker den nya skolan... ?
Kommer bli nervöööst, jag kommer helt klart göra bort mig!

Aja, jag har tänkt på en sak!
Jag vill ju sluta svära, fattar inte ens varför jag börja? :( Det är jättesvårt att sluta, det kommer ur munnen som en flood, nejmen aa. Så nu när jag ska konfirmera mig är det lägligt att sluta! Så det blir mitt nya livsmål! 


Ni får en bild på mig och Daniel, min morbror! :D

Ida 1-0 Mira

Åkte ju till stallet på eftermiddagen :)
Vi fixade osv och red sedan ut, Jag/Mira, Mayra/BK och Elin/Spican. Vi red först mot Ursvik men dem bygger ju om så man kommer ingenvart -.-'
Red o klättrade och sen hem. Blev lite kortare idag för Elin behövde åka hem osv. Jag red med snodd idag, gick faktiskt bra! Dock så kan man ju inte använda pullburk och då kväver hon sig själv så har lite ångest om hur jag ska gå tillväga. Om jag har snodd så kan Mira inte stegra på samma sätt, vilket bevisade sig idag men kan inte ha pullburk. 

När vi kom till en bro skulle Mira självklart börja bråka som vanligt och när hon bara stegrar gång på gång brukar jag ge upp eftersom vill inte gå över men det har hon lärt sig.. Idag med snodden hade jag bättre kontroll och Mira ställde sig inte på samma höga okontrollerbara sätt vilket ledde till att hon till sist gick framåt. SCORE! 

Så aaa, får se hur jag gör på fredag.. Måste gå och rida henne också lixom.

Har nån cpgrej som svullnat på min haka osv, knallröd och ful så har nån vit kräm så det försvinner på, hoppas på att det hjälper dåra....

Aja, ska sovish nu, puss! :*

Ny design, check.

Sååååååå, nu kör vi på riktigt! Jag är faktiskt riktigt nöjd med designen, e nog bästa jag gjorttt.. 

Aaaa, men iaf. Har haft orientering under dan, sluta typ 11, sköönt! Har hunnit skriva klart engelskan, fast den ska rättas osv, måste redovisa imorgon... Jag har hört att sista redovisningsdagen för projektsteg är torsdag så blev lite fel när det var imorn... Aja, har ju skrivit ett helt A4 så lär inte ha så mycket rest? Men aaa, ska försöka sätta igång nu med allt, blogga från telefonen osv.

Tyvärr har jag ingen telefon just nu, går inte o ladda min men aaa, .
Kladdigt inlägg men pusssss.....

Bullshit

Plugg nu, sen träffa Dannish.

Ledsen men har haft mkt o tänka på, hänt mycket och har mått ganska dåligt fysiskt ?
Sömnproblem, huvudvärk, allergi osv.

Tror jag har lite migrän pga. vädret ? De har varit rätt så kvavt och växlat mycket mellan regn o sol, det gillar inte min hjärna. Sedan har jag vart lite besviken på vissa människor, men något som går bra nu är hästen!

Om inte jag klarar det skriftliga på tisdag i NO kommer jag få F i denhär kursen ?

Men ska bevisa för min cplärare att jag fking kan, och såklart sätta dit den jäveln, hon är seriöst invalid?
Kan inte föra en diskussion, skriker o frågar varför man tycker som man tycker och när man ska svara ber hon en att hålla käften eller försöker skicka ut en?

Fuck that shit. Let's partyparty and just get her miserable.

Blir kanske på bättre humör sen när jag lämnar detta hus. Har fått nån känsla att jag aldrig vill va hemma, kommer hem, är där en timme och vill ut igen ? Aja. LETS BE HAPPY!

ALL DAY ALL NIGHT! I'M GONNA LIVE MY LIFE! LET'S NOT BE DEPRESSED :D


Dannish

Sjukt fint väder idag o igår?!

Inget o klaga på (a)

Klippte mig osv. igår, färgade mörkare underhår och gjorde ljusa slingor, färga även utväxten ofc!

Är supernöjd, det blev inte så stor skillnad eg, men mycket roligare färg och därför kommer det bli mycket finare när det solbleks!'
Idag var jag med Dannish, vi gjorde inget spec, gick till allmänna ofc!

HAHA.

Aja, pussss!



Valborg

Spenderades med att sova över med Nicklas, Junie och Danne!
Underbaart!
Vi kolla film och spela spel. Vi gick såklart till Gläntan o kolla brasa osv. 
Sov typ 3h så var trött och sov lite under dagen idag. 

Åkte även till ponien imorse!
Hon var duktig o rida, Kunde även korta galoppen lite, så lilla jag blev stolt över min glasbit!

Aja, ska duscha o sedan sova. Puss.

It's my life, and it's now or never.

OMG, jag är så lycklig!
För första gången i mitt liv känner jag mig 100% säker på mig själv och vågar lita på att jag faktiskt inte bara är ett jobbigt retard, att alla människor som pratar med mig faktiskt gör det för att dem tycker att jag är rolig att umgås med. För det kan jag tacka många människor. På något mystiskt sätt har alla nära och kära lyckats få mig till en stark människa som bryr mig om mina medmänniskor!

Självklart har man sina haters men herre, jag tycker inte direkt om dem heller så... Och tro inte att jag inte fattar, jag är inte dum i huvudet!

Jag ångrar ingenting, för om mitt liv inte fungerat på dethär sättet hade jag kanske inte stått här idag, med alla härliga människor runt omkring mig!

Jag har aldrig låtit nån ändra mig för att jag inte 'duger' men jag har inte heller varit säker på konceptet att man ska vara sig själv i alla lägen, och funderat flera gånger på att bara fly, börja om, och försöka lära av dem människorna som alla vill ha. Jag är glad att jag inte gjort det. Jag menar, tänk om jag gjort det? Hade jag vart så lycklig som jag är nu isf?
Jag tror inte det!

Jag har alltid känt mig osäker på mig själv, tyckt att jag av någon anledning vart fulare än alla andra, tyckt jag vart fet, att jag varit omogen, att jag varit största tönten, jobbigare än Ove Sundström osv.

Men hell med det?!

Jag kanske inte är perfekt, det är ingen, jag har okej kropp, jag är rolig som alltid försöker hitta på något roligt att göra, och framförallt, om man är snäll och trevlig mot mig så är jag det tillbaka!

Jag vill att alla ska vara självsäkra på sig själva, då är det även lättare att se och bry sig om omvärlden. För att bli det måste man bestämma sig för att vara lycklig, när jag mår som värst, då mår jag dåligt och tycker synd om mig i ungefär en dag, det kan man behöva. Skriv ner hur du känner, du kanske inte känner att du kan prata med någon,  men då får du det ur dig iallafall! 
Men du kan inte deppa hur länge som helst, då blir det aldrig bra! Gör nånting du tycker om! Umgås med någon du trivs med!
Sist jag mådde piss så jag i princip ville hoppa framför tåget, drog jag till stallet, och sedan spela jag fotboll med kompisar, efter det kunde jag bara gå vidare. Acceptera att livet inte är perfekt!
Sedan finns det megaproblem och miniproblem. Dethär funkar inte alltid, men dina tankar styr dina känslor mer än du tror!
Förut bestämde jag mig för att mitt liv var orättvist, gissa om jag var deprimerad?

Då sa min mamma att jag ska tänka posetivt, skriva ner 3 bra saker som hänt under dagen varje dag, och det hjälpte sjukt mycket!

Det stod egentiligen inte något speciellt, såhär kunde det se ut;
* Jag fick sms av .... = han bryr sig fortf om mig
* Jag städade rummet = en trevligare tillvaro
* Coldplays nya singel släpptes

Alltså helt random grejer, men det hjälpte grymt mycket!

Tänk också på att om du är snäll och inte har avseende att såra människorna runt omkring dig så förlorar bara dina haters på att inte tycka om dig. Kompisar som du inte mår bra av behöver du inte umgås med, om du vill ha kvar dem så ta upp vad som stör dig och om dem inte kan ha avseende eller acceptera dina känslor kan de också ta sig nånstans!

Koncentrera dig på att vara lycklig så är du det!

Men glöm inte; Du får känna! Du får må dåligt, du får gråta, hata, älska, och le! Du får sätta dig i ett hörn och skrika av ångest utan någon större andledning, men du får även skratta och le, trots att livet suger eller att någon annans liv suger!


Så det jag har att säga är att bry er om varandra! Var GLAD och älska ditt liv, dig själv och din omgivning!

puuuuuussssssssssssss!