Damon Salvatore <3

Åh, nu har jag först varit i stallet, det var mys och sedan skynda jag mig som attans så jag hann se Eric, och det gjorde jag! Alltså han blir ju bara snyggare varje gång man ser honom, idag dog jag för honom! Nuddade honom också, helt underbart! Efter det drog jag hem, åt och kolla The Vampire Diaries, så nu sitter jag här :)

Det var sjukt sorgligt, man vill bara krama om Damon i evigheter! Man kan inte låta bli att gråta när han är ledsen.. Nu ska jag iaf fixa mig för sängen så hörs vi imorn :)



Stallet snart..

Då blir det stallet om ungefär 20 min ?

Imorse åkte jag och Danne och åt pizza till frukost, haha! Tjockisar.. Efter det åkte vi till vällingby och Danne köpte strumpor innan vi sa hejdå. Han ska ju iväg imorn så var tvungen att dra hem och fixa lite, jag åkte hem och mötte Viktor där, vi kolla typ bara på The Vampire Diaries. Han trodde det var typ Twilight, omg... Alltså jag har inget problem med Twilight men tycker inte att man ska jämföra TVD och Twilight överhuvudtaget. Usch! Inte alls samma sak, det enda som är samma är att det finns varulvar och vampyrer, och att det är ett jävla triangeldrama.

Han drog för lite mindre än en timme sen och sedan dess har jag fixat och ordnat så jag är redo för att åka till stallet. Ikväll tror jag inte det händer något, kollade med Junie om hon ville slagga men har inte fått svar, tror varken hon vill eller kan, hä hä. Men är ändå sjukt trött så blir väl skönt om det inte händer något iaf. Fast det känns lite tråkigt men aja, orkar inte jaga folk, får se om det dyker upp något!

Imorgon blir det iaf awesomeness med Junie och kanske Rima! Har fortf inte fått svar från henne... Haha...

Är lite dålig på att ta bilder dock! Aja. Pusshej!



SOMMARLOV

ÅH, NU SKA VI LEVA, BIGTIME! SKAPA NYA MINNEN, SOM SLÅR FÖRRA SOMMAREN MED HÄSTLÄNGDER, VILKET KOMMER VARA SVÅRT MEN LETS PAAARTYYYYY!!!!!

Fick lite sommarlovskänsla nu.. ÄNTLIGEN! Hade inte så mkt sådant igår.. Men nu kommer det :)
Jag kommer inte ta det lugnt en sekund i sommar! Jag ska satsa som FAN,  mami kommer inte tycka om att jag har för mkt för mig moahahah :')
Man måste ju passa på när det är lov?

Aja, igår sa jag hej till sommarn genom att va i skolan på skolavslutning, sista dan på KSS :'(
Och efter det åkte jag till Kaanan med Danne, Jocke, Gustav, Simon och Ille. Vi var inte där så länge, badade typ ingenting osv men sedan gick vi därifrån och jag o Danne tog en annan väg med hans cykel än dem andra, Danne suger på att skjussa så jag gjorde det en bit men sedan vid en uppförsbacke orka jag inte så då när jag skulle gå upp för backen ramla jag ner i ett stup mot vattnet, och gled in i ett träd. Jag trodde jag skulle dö! Danne också!
Men det gick bra, fick dock väldigt svidande sår på högra axeln, svider fortfarande... Men då hade vi nåt o skratta åt igår!

Minne dag 1: Min tabbe när jag gick av cyklen och slog halvt ihjäl mig.

Sedan åkte vi hem till Danne o va där, kolla film. Vid sju drog jag hem och åt middag så kom Danne vid 23 och sov här :) Han sover fortf, sömntutan :)

Idag ska jag till stallet och träffa Viktor antagligen, beror lite på när vi åker till stallet, Eric ska göra nåt i Sollentuna ikv också, får se om jag hinner med det! Det är kl 19 och om vi åker till stallet på eftermiddagen så hinner jag inte det, men det var ju jag som ville åka på kvällen från första början så aaa, vi får se hur det blir! :D

Imorgon ska jag iaf träffa Junie o kanske Rima! :D Vi kommer ha så jävla kul i sommar! untzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz





Gotta stop running.

Ja, igår träffade jag Junie, Nicklas och Danne.
Först träffa jag Junie i Väsby och drog då till tåget. Vi gick in på salt på vägen och jag prova ett par shorts men dem satt inge bra så vi gick vidare. Sedan tog vi tunnelbanan i karlberg och träffade Nicklas när vi gick av i Karlberg. Vi fortsatte på tunnelbanan och träffa Danne hos hans mamma. Där var vi i typ en halvtimme för sen skulle Danne på gitarr. Då drog vi till Vällingby och åt på donken. thihihihihi tjockisarr! Danne kom dit efter sin gitarr och vi satt där typ flera timmar haha. Vi pratade en massa. Jag och Junie försökte ha deeptalk med Nicklas men misslyckades ganska stort. Lite deeptalk hade vi iaf :D Efter det drog vi typ till 2 affärer innan vi skilldes åt. Jag drog hem till Spånga, Junie till Väsby och boysen åkte tillbaka till deras precious Hässelby. Jag kom hem strax innan 8 och packade typ bara innan vi åkte till stallet och hämta upp Elin på vägen. Mayra var redan där.

I stallet var det mys. Haha mongon vi är, drar till shell och köper godis med hästarna :D
Vi fick 3 gratis äpplen till dem (a)
Aaa, prata, ringde folkish osv. Standard. 
Imorse fodra vi hästarna i ottan och sen städa vi och fixa till poniesarna innan jag och Elin åkte hem. 
Fast vi tänkte åka ner i em igen. Jag och mamma dåra. Hästarna har inte fått hö o sen e vädret piss så de behöver kanske inte vara ute till 7 på kvällen.

Idag ska jag och mami åka o köpa telefon. Efter det vet jag inte vad som händer. Åhhhh, ångest! Kan inte spendera en hel lördag forever alone? 

Aja, vi hörs. Puss!



2 månader thihi



Idag är det Juni för det är Junies månad!

Aaaaaa, vaknade för 2 timmar sedan.. Kulkul när man är ledig ;)
Däremot låg jag kvar i sängen och gick upp och duscha för 45 min sen. Dinsey Channel is the shit, och sen så har jag faktiskt en hightech-telefon så spela spel på den (a)

Vid 13 undefär ska jag rulla mot bussen och åka och möta upp Junie vid hennes skola långt borta ute på landet typ. Tar 1 timme och 2 minuter att åka dit ?
Vi får se om det blir något inlägg ikväll, ska nämligen träffa Danne, Nicklas och Junie och eftersom det är fredag lär vi inte typ säga hejdå klockan 6 och sen vid 8-9 tänkte jag dra till stallet och sova där! Awesomeness x100.  
Untz, vi kommer ha så kul! Det är bara jag, Elin och Mayra som ska sova där men de e sjukt mysigt att gå upp och fodra hästarna. Vakna till hästarnas ätande lixom :)
Det enda jobbiga är att vi antagligen kommer behöva sätta på massa täcken eftersom vädret är piss.

Igår var jag ju i Hässelby Villastads Skola! Det var sjukt pinsamt och nervöst. Dem hade musik på där vi satt och väntade på att matteprovet ska börja och kom på mig själv flera gånger med att jag satt och sjöng... Matteprovet gick bra och sedan rulla jag tillbaka till min skola för att redovisa Franskan. Min sista redovisning i KSS, buhuuuuu...
Det gick.. Men inte bra ;) Det enda som gick bra var att min franskalärare tyckte jag hade uttal på A-nivå :D
Så nu får jag iaf inte F i franska, dem håller på att sätta betygen idag i vår skola, känns också sådär.. Men det är iaf skönt att inte ha nåt mer plugg innan sommarn!

Det är lixom ingen idé att plugga i KSS nu eftersom då går det på nästa termins betyg, men då går jag ju inte i KSS längre? Alltså allt dethär känns overkligt. Jag älskar KSS, jag är ett KSS-barn. Jag kanske inte är populär osv. Men jag har ändå vänner där, vänner som jag kanske aldrig mer kommer träffa..

När jag kom hem vid 4 åkte jag direkt till stallet. Det var så pissigt så Mayra typ longera mig när jag red barbacka, lite balansträning u know. Och då var vi ju i närheten av stallet så om det skulle komma en till regnskur skulle vi komma in snabbt. Elin och Mayra kämpade verkligen för att få av mig, tillslut drog Mayra från ena sidan och Elin putta från andra så då satt jag inte kvar längre, men det var med nöd och näppe!

Aaa. Usch, jag sov ju hemma igår men jag får typ ångest när jag sover själv hemma och är hemma tidigt på kvällen så när det är sommarlov, hur ska det gå? HAHA!

Aja, långt inlägg! Puusssss....

Jag och Mira i tisdags uppe på tippen! :D